Jul 8, 2010

Selamat Pengantin Lama Omar & Afa Part 2

Sekarang sudah kepada keesokan harinyer... Kite berganjak ke umah pengantin lelaki lak... Pengantin lelaki rilek jer, umah kat Manjoi... Nunnnn kat depan umah aku jer... hohoho... Pergi kali ni konvoi ngan dak2 SKMD... Semalam tumpang bai, arini tumpang Fana lak... kui3...

So planning tunggu kat umah aku... Yang join rombongan ni Asrul, Fana, Cida, Amir ngan Nasrul... Patutnyer Khalidah pun ade, tapi dia balik lar pulak sebab ade urgent matter kat KL... Xper, khalidah ko leh tengok gambo2 ni... Dapat lar merasai kemeriahan Kawen si Omar nih...

Kali ni bawak actual hadiah... Semalam bawak periuk... Hari ni, bawak lar comforter... Main gift tuk diorang... Tujuan bagi comforter is to make sure diorang 2 leh tido lena... Tido ker ????

[Bersanding ngan abang Omar upenyer... aku pun baru tau]

[Bai & Syikin datang awal. Mase sampai pun diorang dah makan]

Jejak paling hangat yang dah hangit... Nasib gambor ni pakai flash... Kalau x, nampak gigi je lar jawabnyer.... Wat can i say moon... Tu kan kelebihan dan keistimewaan anda... "Itam itu hangit"
[Mimpi Moon]

[Muke yang dah makan awal2]

Last2 inilah muke yang menten... Kalau ade pape reunion muke ni jugak tengok muke tu... Ape dar.... Yang lain, ntah mane... Haiyakkkk susahnyer nak reunion... Teringin gak nak jumpe semo... Adakah anda ade idea bagi memaksa semo menghadiri reunion???

[Muke yang baru nak makan]

[Ni meja OTAI.... Geng2 Manjoi 2]

[Bravo to Hero Manjoi 2]

[Gambo ni nak tunjuk si Zubaidah jer... Weiiii sejak darjah 6 aku dah x penah jumpe minah ni... Inilah pertama kali jumpe dia setelah sekian lame... huk... huk... huk... Berjurai air mate ku....]

[Paiz di luar Tabii]

[Jejaka Longkang]

[hahaha... Afa... Afa... Sian ko... Memang panas giler mase nih... Ko lak pakai baju pengantin... memang leh pitam pun]



Next wedding... Agak-agaknyer sape????

Reza & Obet ???

or

Zahir & Zeze???

Ofcos lar aku jawab Reza & Obet... Dah tunang dah pun... tahun depan nikah... Alhamdulillah... Sorang lagi kawan menghoyan aku nak kawen... Pasni memang bawak anak bini kalau nak jongket2 menghoyan... Haiyokkkk.... (Last2 aku jugak yang tinggal bujang... Cedihnyer... Sob... Sob... sob...)

[Up coming Bride]

[Ntah bile bride.... Tunggu zeze abes study kot]

[Gilor aper orang belakang tuh]

[Again???? Sekali lagi Cik Gedik amek berkat pengantin cam semalam... Asek berkepit ngan Afa, tapi last2 Afa yang dah ngandung... Apakah kena mengena hal ini ngan pregnant???]

Ni Final Activity.... Hoyeyyyyy.... Matlamat utama nak tangkap gambar ngan geng Skolah Manjoi 2 jer.. Tapi disebabkan penyakit yang mengedik2 cam ulat bulu, terhegeh2 cam siput babi, last2 semo dak2 serbu... udah lar tuh... X kesampaian nak wat collection demi SKMD terchenta... hohoho....

[Haru Biru 1]

[Haru Biru tahap RARE..~~~]

Sudah... sudah... jangan kasi kecoh lagi.... Giler berpeluh aku... Eye Liner pun dah melegamkan mate aku sampai kelihatan seperti Panda... Panda Girl... Syiok giler wedding nih... Reunion antara Dak Manjoi 2 ngan dak Menghoyan....

Aku sayang korang semua...

Aku sayang Menghoyan...

Aku Sayang diri aku sendiri... (aikkkk sendiri punya pasal pun mau kecoh...???)

4 comments:

cik selamah kundang said...

1st time tgk theme hijau ni.not bad la

Naima is IMMA said...

tapi agak kusam lar...pada yg gelap2 jgn amek theme hijau yer... aiii cik selamah kundang, dah plan nak kawen ker??? kekeke

n0n0n said...

aiseh....mentang r aku gelap,maka xleh pakai theme ni la kn?weh,nk gambor....

Naima is IMMA said...

hahaha... klu ko gelap, moon legam... hohoho... gambo amek kat fb lar... aku pun cilok kat situ...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin