Jul 7, 2010

Selamat Pengantin Lama Omar & Afa Part 1

Selamat Pengantin Lama kepada Omar Hadi & Asfaniza...
Mane x lamenyer diorang kawen 15 Mei 2010 yang lepas, baru sekarang nak bukak story sal diorang... Dan yang paling best, sekarang ni Afa dah pregnent pun.... Hohoho... Akukah yang ketinggalan atau Diorang yang advance sangat????

Part 1 aku nak story perjalanan kisah di umah belah ponpuan dulu iaitu Afa... Kenduri berlangsung di Kampung Ara Payung, Batu Gajah disaksikan oleh ribuan penduduk2 kampung, rakan taulan dan tidak dilupakan peserta2 dari Club Menghoyan... Hahhhhh aku lah antara peserta yang paling gedik & bersemangat.... Siap bawak 'Kuali' as gift pada pengantin... Afa, Silalah merajinkan diri untuk memasak untuk suami... harap maklum...

[Pengantin di bawa masukkkkk. Bukan main lagi Paiz bodek Omar... Payung abes tu...]

[Belum pape dah di satukan.... tadi baru tngok tengah jalan kedek2...
Orang kate pengampit akan kawen selepas ini... Adakah Faiz begitu????]

[Ni antara Menghoyan punyer rombongan yang mengiringi dah kena tinggal pengantin]

[Yang ni lak yang tercicir... Orang dah abes makan, baru sampai... Aku tgk si Nonon ni da macam menara condong jer... Sungguh exotic gaya anda...]

Dah macam reunion Menghoyan lar pula... Banyak sebenarnyer insan yang aku x kenal.. Katenyer dak Megat dulu... No wonder i x kenal... Tapi x ramai sangat yang datang... Ade pun, sebab esok kat umah Omar, diorang xleh datang...

[S.E.W.E.L. = Senget]

[Makan time... Inilah dia tuan punya kereta aku hari ini iatu Bai bersama besfren dia Syikin..]

[Tengok, inilah Perempuan Melayu sejati... Menten makan pakai tangan... Fana & Fariha pun dah gune spoon2...]

Pas makan ofcos lar nak tengok pengantin gedik2 atas pelamin... Lame siut nak tunggu turn amek gambar... Dari sorang ke sorang aku tunggu... Dan ini akhirnya... Posing versi Menghoyan... Tibe2 aku rase pelamin ini bergegar...


[Pengantin Gay....]

Agaknyer inilah Awek Paiz... (Kate orang pasni pengapit akan kawen... Ntah2 inilah pakwe paiz.... Nauzubillah.... Xkan nak limbang gak... Cari lar jantan lain beb...) But, i pelik, limbang suke sangat posing tonggek camni... Mase Salim kawen pun, dia lentok manje cenggini...

[Kelihatan Afa begitu terharu tatkala suaminya melalak...]

[Sweet sibling... Ni anak sedara Bai... Best sangat abeskan masa dalam kete dengan diorang...]

[Ni lagi sorang minah gedik... Katenyer nak amek berkat pengantin... mane tau leh bertemu jodoh pasni... Awuuuu~~~~]

[Semoga Kekal Abadi Bahagia korang 2]

[Pic2 last sebelum nak balik umah.... Peace...!!!]
















Yang bawah ni aku tayangkan 1 babak mengong semasa outdoor photoshoot kat Kellie Castle...



Selamat penganti baru Omar & Afa (^-*)v

4 comments:

C'Chanteque Maness said...

nak tggu turn cik imma plak...hehe

Naima is IMMA said...

hahaha... turn aku ntah bile ntah... huhuhuhu... kawan bahagia, aku pun tumpang bahagia...

n0n0n said...

aku suka gambor yg last tu...ade original kopy tak?aku xmo gambar yg ko dh watermark....kualiti xcantek....n then apsal aku mcm menara condong waktu sampai?cis...wahahahahahahahaha

Naima is IMMA said...

hahaha... dah ko condong tanpa sebab... hahaha... pic aku amek kat fb jer... kalau rajin save jer kat FB... klu nak suh mail, banyak woo gambarnyer... giler babat aku kena email...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin