Jun 25, 2010

FD 10 : Makhluk Tuhan Paling Seksi

Walaaa.... Akhirnya telah sampai jugak ke kemuncak... "Menuju Puncak" bak kate Akademi Fantasia... Makhluk Tuhan Paling Seksi is dance yang paling seksa wat aku ngan yang lain... Giler, dari kul 5ptg sampai ke 12mlm menari menda ni jer... [Itulah akibatnyer jika anda wat kerja last minit... titikkkkk]

Last performance ni dinyanyikan oleh Saiful Nasri yang lebih sinonim ngan TOMOK kerana muke dia iras2 tomok... Tapi ni tomok versi tua... kekekek... Dan di sensasikan lagi ngan 4 orang penari seksi... Giler beb, performance ni yang paling syasha berabes sakan... Giler gempak baju kitorang... Tq cikgu2...

Permulaan berpusing-pusing, sebelum penyanyi masuk... Nasib pakai legging... Kalau x, dot... dot... dot... hahahaha.... Tolong jangan pikir murah-murahan... Ini bukan jualan murah...

[Tomok dah mule naik shaikh...]

Nak tau dimanakah aku??? Memandangkan penari2 sekalian ditutp muke, mesti korang tertanya di mana kah aku??? Sila teka... 10k rupiah menanti kepada peneka yang tepat... Tapi adiah claim bulan 12 pas aku lik Indon... kui3...

Tomok kelihatan begitu bergaya dan gah di atas pentas... Picthing, aromatic, semo saknimacam lar perfect... Penari belakang pula sangat lah jelita... Memang rare lar...

Apabila dikelilingan ngan cik puan bidadari dari hutan belakang UTP ni, makin menjadi si tomok ni... Ade orang kate Syarikat kicap ABC nak amek dia jadi artis... Syabas Tomok...

[Eh, sape nih???]

[Macam dot... dot... dot jek...]

Xyah nak pikir2 siapa or di manakan Cik Gedik... Ni last posing... Topeng pun dah tanggal... Muke tomok jadi camtu sebab matahri dah panas sangat... Tu yang ngamuk x tentu pasal... Kami berempat tengah jampi penyejuk kat tomok... Nasib x menghoyan... kalau x, "Welcome to the club babe..."

Itu aje lar latar belakang dan simpton2 Family Day UTP pada tahun 2010 ni... Jumpe lagi di tahun akan datang Isyaallah... Dalam hati berharap dapat geng ngan Syasha lagi.... hohoho...



::Dah Habis::


2 comments:

n0n0n said...

aku leh je teka....kalo perati betul2,sape yg pakai seluar panjang di dalam kain,itulah imma....wakakakakaka....

Naima is IMMA said...

weehhhh semo org pakai legging lar... nampak sgt ko dah salah teka

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin