Jun 23, 2010

FD 10 : Cek Mek Molek

Tu dia close-up untuk operasi tari menari aku dan rakan2 tatkala UTP Family Day baru-baru ini... Idak ler baru2 ni. Dah lame berlalu pun... Walaweiiii baru lar ni aku rajin mengupdated kembali....

Lagu 1st kumpulan Bumble-Bee aka Humble bee is Cek Mek Molek nyanyian Tan Sri M Daud Silau aka Mior Puzali... Selepas aktiviti ini, beliau sangat populor ngan gelaran M Daud Silau...

::Gedik 1::
Tatkala muzik berkumandang... mase ni main2 mate ngan M Daud Silau... Auwww... X kuase you...

::Gedik 2::
FYI, mase lagu ni kitorang kena sabotaj... 2 kali performe, dua2 kali failed sebab muzik rosak... Alahai spoil tol... Yang paling gumbira mase ni is Fuad aka FUFU... Memang sengal mamat tuh... hohoho...

::Gedik 3::
3 orang kat belakang tu back-up singer kitorang... I wonder, ade funsi ker, ataupun hanya sekdar di pinggiran????

::Gedik 4::
M Daud Silau ngan reben dia

::Gedik 5::
Ohoiiiiiiii.......

::Gedik 6::
Cik Gedik
~ Truly, Madly, Deeply GEDIK ~

::Gedik 7::
Cik Zira

::Gedik 8::
Posing perasan kat tengah panas di tepi kolam...
Apsal baju lain dari mase menari??? Ini adalah kerana, kami jadi tranformer mase menari tadi... What can i say.... Blurrr~~~~


Jump to the next song, pleaseee....

2 comments:

n0n0n said...

mmg gedik sgguh but i loike.....ahaks

Naima is IMMA said...

hahaha....

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin