Apr 22, 2010

Melawan Kesepian Part 8 (Final) - Lambaian Ho Chi Minh

Yeaahhhh,
Walaupun agak sibuk kebelakangan ini, tapi rase cam sengal2 badan kalau x updated blog-blog aku... And especially blog ini yang mana dah seminggu lebih aku tinggalkan... Kesian dia... Kuikuikui...

[Jauh lagi ni Ho Chi Minh... Cepatlar landing...]

Kali ni eksen story semasa aku ke Ho Chi Minh, Vietnam bulan March 2010 yang lalu... Hehehe... Pengalaman pertama aku... Ape yang pertama???
  1. 1st time naik flight
  2. 1st time g oversea
  3. 1st time g holiday cenggini
Gambar aku x sempat nak pilih2 lg... Melambak giler beb... Kalau nak cite lebih2 kat sini korang kate eksen lak, tapi itu lar hakikatnyer... Kuikuikui....

Pape pun memula tunjuklah Ho Chi Minh yang melambai2 dari bawah tu.... Aaaawuuuuuu..~~!!! Beginilah pandangan yang aku dok skodeng2 dari tingkap flight... Walaupun nak termuntah aku pandang kat luar ni akibat mabuk flight, tapi aku gagahkan jugak... Begitu tabah Cik Imma kita nih... Hehehe...

[Ini lar upe umah2 kat sane... Malaysia lagi Cantik... huhuhu]

[Udah nak sampai ni... Dah mendarat nampak]

[Yeayyyyy... Sampai gak ke Ho Chi Minh..... Tunggu nak turun jer ni... Aku dah mabuk nih...]

pssstt: Other story, nanti2 lar... x sempat lar nak update...

3 comments:

C'Chanteque Maness said...

huhu~~
bestnye die bjalan-jalan...
jeles nie...
hehe...cian cik imma kite mabuk flight...pasni kena bnyk2kn nek flight lg la...nk bg kuang pyakit tuh..hehe

Naima is IMMA said...

betul2...pasni kena naik flight slalu... nanti g Mekah, xde lar ma buk seminggu... kuikuikui...

C'Chanteque Maness said...

hehe..bagus2...
brape jam nek flight gie ho chi minh neh??

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin