Feb 19, 2010

Melawan Kesepian Part 6 (2/4) - Senja at Genting

Sampailah kebahagian kedua bagi versi Menghoyan @ Genting... X sangka aku leh wat secepat ini... Ntah nape terlalulah bersemangat... Maybe dah banyak sgt post yang aku dah pospone... Tu sebab kot... hehehe...

Anyway, moment at Genting baru-baru ni sangatlah best kerana sampai sekarang aku tergelak2 mengenangkan saat kami kat sana... Heppy...~~~ (^o#)v

Kitorang sampai dalam Jam 4ptg... Check in apartment. Sebelum check-in terpaksa menanti berejam-jam jugak. Jadi bagi mengisi masa yang lapang itu, kami mengadakan aktiviti sampingan iaitu Berposing kat parking car....

[Berposing di depan Apartment... Oppsss ni bukan apartment kami... Kami dok kat sebelahnyer...]

Inilah gara-gara menghoyan kerana terlalu lama menanti untuk check-in... Sian kete NEO Zahir... hahaha...
Ok pas dah dapat masuk apartment, rehat2 jap... G semayang... Mandi??? Malas lar... Lagipun sejukkkkk.... gegegegege... Guling-guling jap untuk menanti masanya... Kul6 kitorang dah turun.... Nak mulakan aktiviti untuk hari pertama... Chaiyok...~~!!

Jam 6 petang Perjalanan di mulakan... Setiap langkah diiringi ngan posing... Almaklumlah banyak kamera... Nak lagi ade sebijik kamera DSLR Canon.... Canggih...!!! Ape modal mase posing??? Ape lagi kalau x "Peace" and "Tayangan Unggul Gigi yang bersinar"... kekeke... Setapak jalan, posing, setapak jalan posing... Bile nak sampai dar...??? Aku tanyer Bai ape plan arini??? Dia kate "Nak naik Kereta Kabel [Itu Fevret Faiz] and pastu nak main Indoor...



[Ohhhh tidak... Walaupun ade Inspektur Polis dalam geng kami, tidak bermakna aktiviti jenayah tergendala... Aku x bersubahat k... aku dak baik... Kekeke... Ni sumo angkara Omar ngan Faiz... Saya x bersalah pakcik..!!~~]

[Harmoninya kami semua.... Thumbs up...]

[Reza Garu ketiak....]

Akhirnya sampai jugak ke Stesen Cabel Car ini.... Sesat barat nak cari stesen nih... Corner sane, corner sini... Sape lar co-pilot yang bawak kami ntah bukan2 tempat... hohoho...


[Aku suke 2 pic version ni... Geng senget ngan Geng CUN...]

[Kesian aku tengok badut tu... Sejak menghoyan ade beratur kat sini, haru biru idup diorang... Hahaha... Amek korang gangguan dari pasangan gay Syirr & Salim... Nape aku panggil diorang G.A.Y??? Xper nantikan my next post... Scandalous Between Syirr & Salim... Terbaikkkk punyer...]

Kabel car adalah perkara yang kami buat semasa umat2 Islam lain sibuk mengerjakan Semayang Maghrib... (Xpe kami leh wat Jama' Taakhir) Nasib x kena kacau Hantu kat Hutan Genting tuh... Kalau x, mesti Zahir ngan Faiz terkencing dalam suar.... Hahaha....

Itulah alkisahnya Senja @Genting... Malamnyer???? Sabor-sabor.... Malam nanti aktiviti lebih penuh dengan kesengalan budak2 Menghoyan... Memang best... See u on my N.E.X.T. post.... (@o^)v ~~peace...~~!!!

9 comments:

juju_illyana said...

sonoknyer...bile le aku nk sampai ke genting huhu

imMa ~vOguE```~~~ said...

rilek lar jue.... nak kite arrange some vacation ker sane??? hehehe

C'Chanteque Maness said...

wah...nak join jgk..tp aku nak tnye ko nie...
ko pie ikut pakej ker??brape hengget ek?? leh crite details x...

imMa ~vOguE```~~~ said...

jejom huda... hehehe... kitorang main terjah jer... tiket beli sendiri, apartment sewa ramai2... tp mmg save lar....

C'Chanteque Maness said...

hehe..tetibe timbul plak idea..ape kate kite uat perjumpaan rakan2 blogger...cm best jer kan..kite gie la memane tempat...
lost world ker..sunway logoon ker..genting ker...uat ala-ala bagpack pn ok gak..cuma waktu n keadaan tu kena sesuai la..amamcm??

C'Chanteque Maness said...

tapi ko jd leader la..ko dh ade pengalaman..hik3

Naima is IMMA said...

huda : siyes idea ko briliant... cam best jer... nak lg geng2 blogger bkn kite kenal sgt pun... and aku suke idea ko bagpack tu... mavellous... mesti bes... tp klu aku jd leader takut x jadi wehhh... huhuhu

C'Chanteque Maness said...

hehehe...kan2..best kn..ape lg jom arr..nk suh aku jd leader..aku lg hampeh..aku rse ko tbaek la..sbb ko lg rajin bjalan..so lbh tau nk manage evrything...hehehe..so amcm?? pk2kan la...hihi

Naima is IMMA said...

Ohhh aku terasa begitu beso kepercayaan yg diberikan Cik Huda kepadaku... huhuhu... Ni yang suspen... tgu lar ketapi laju siap, senang aku turun KL... klu nak ke sane drive sendiri jgn arap lar... hohoho

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin