Feb 18, 2010

Melawan Kesepian Part 6 (1/4) - odw ke Genting

At previous blog aku de gtau akan ada Edisi Melawan Kesepian versi yang Havoc giler.... Yeahhhhh inilah dia.... Semuanya gara-gara Menghoyan Club... Sehinggakan kini, aku masih menghoyan gelak sorang2 bile tengok pic2 kitorang kat sane...

Event : Holiday to Genting Highland
Date : 23 - 24 January 2010
Start : From Ipoh - KL - Genting Highland
Capacity : 4 kereta (4 person / car)
Apa yang Penting? : Enjoy x hengat.... yeahhhh...~~~

[Operasi menanti En Azmil pulang dari kelas and Zahir sengal mandi]

[Sweet Princess... Paiz kat blakang nyemak jer...]

[Lunch dulu baru naik...]

[Inilah 1st driver aku... Mr Faiz... Dari Ipoh ke KL dia bawak... Seorang driver yang penuh berhemah... Thumbs up to Faiz...]

psssttt : Kete Paiz ke tuh??? klu betul, maknenyer itulah kereta yang aku naik dari Ipoh... hahaha...

[Yang ni namanya Zahir+Sengal+Bengong+Sangap = Nyampah aku.... Dia adalah 2nd driver aku... From KL aku ikut dia... Together ngan Fana kitorang Jerit2 mase naik ke Genting sebabnya Zahir Sengal ni bawak kete cam Roller Coaster... tapi...(nantilah aku cite between Zahir & roller coaster) peace..~~!!! ]


Inilah 4 kenderaan yang meluncur senget ke Genting... Especially kete Syir sebab ade Salim... Hahaha... Ade Honda City Civic+Myvi Limited Edition+Proton Pesona+Satria NEO senget... Memang best holiday ni... Nantikan Part 6 (2/3) nanti....

p/s : Thanks sangat2 to Menghoyan Club... Korang tol2 sempoi... You aLL true friends... Walaupun 1st time aku join holiday korang ni, tapi rase macam dah lame kenal... Korang memang best among the best.... Hope kita jadi kawan Dunia & Akhirat... Sayang korang semo....

6 comments:

C'Chanteque Maness said...

wah2..seronok bcuti yer...
ensem gak drebar ko tuh..
hehe...ape lg..masuk line la~~
(^___^)

juju_illyana said...

aah weh lau ade kosong g tlg masukkan line aku skali haha....

sebenarnye aku xpenah g genting....bile nk smpai nta la...

n0n0n said...

wuuuuuuu....kalo 23hb tu aku g genting,dah leh masuk free dah sbb besday aku....huhuhuhuhuhuhuu

imMa ~vOguE```~~~ said...

huda : drebar aku yg mane 1 weh??? klu yang posing kat fairlady mmg single... klu yg bawak satria neo sengal jer lebih... so mana pilihan anda??? kekeke...

juju : ko pun nak jugak... kena beratur nih... sila ambil giliran anda yok??? hahaha...

alaa ko x penah ker?? patutnyer reunion kite tu bkn wat kat PD tp kat genting... sejuk sikit...

nonon : apsal ko x join kiotrang??? tapi klu ko join ko main lar sorang2 23hb tuh.. sebab kitorg men pun 25hb... wakakaka...

C'Chanteque Maness said...

hik3..yg 1st drebar la....rupa pn not bad..hehe~~
2nd tu xyah la...merbahaya klu ko kuar ngedate ngan dia...hehehe...
itu pilihan aku la...suke2 hati jew...=)

imMa ~vOguE```~~~ said...

hoho... 1st drive mmg baik... dan ade 1 brite baik, dia single & available... nak ke??? owg manjoi ni... dekat jer ngan umah aku... kekeke...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin