Mar 30, 2009

Main Bola

...Water Ball...

Korang tau ke main ape ni??? Aku pun x tau sebelum ni... Tapi bile dah main, dah masuk dalam ball tu, bar lar ku tahu... Ini adalah games yang aku rase masih baru kat Malaysia... So berbaloi gak lar aku main ni walaupun adik aku mengalami masalah pening pale yang teruk akibat terguling2 dalam ball tuh... hehehehe...

Games dia senang jer... Korang kena masuk dalam 1 ball besor tu... Leh muat 2,3 orang bagi yang saiz below me... Yang XXL tu jangan lar sumbat ramai2.... hehehehe... Bile dah de dalam tu, ape lagi kena guling2 lar... Ade yang kena tolak ngan orang kat luar or kite sendiri kayuh kat dalam tu macam hamster.. Comey lar kunun... hehehehe...

Patutnyer main bola ni atas air... Means patut main kat Tasek Putrajaya tuh, tapi memandangkan angin agak kuat, jadi kiotrang xleh main kat situ... Main kat darat jer lar... Jadi lar.... Janji merasa main... Memandangkan mase kitorang main ni tengahari buta, kul 1 x yah tanyer lar macam mana panasnyer mase tuh... Bola ni pun ape lagi, 10x ganda panas dari udara sekitar... Bile masuk dalam tu, cam masuk dalam oven jer... huhuhuhu...

Ini muke adik aku yang dah kepeningan guling2 dalam ball tu... Memang merah abes muke... Lum tengok muke aku lagi... Lagi banyak differentnyer... hehehehe


Jeng-jeng.... Tengok lar muke aku yang dah itam+merah+jelaga.... Memang panas giler dalam ni... Pastu peluh x yah cakap lar... Bukan takat tu jer, tudung aku pun terbukak sekali... Guling2 punyer pasal lar...
Ini adalah Adik Atan yang aku kenal mase main Water Ball ni... Budak ni yang tolong Bro Cine tu tolak ball kitorang sampai bengong otak kitorang dalam tuh... hehehehe...


p/s: Very nice and unforgetted moment... Dapat peluang lagi, aku nak main ngan mY Black secret lak... (*_^)v peaceee...!!!!

3 comments:

AFIF-SAN said...

ade gak niat die nak ajak org tu, hehehe...bile nak g?jom la..jom la..

imMa ~vOguE```~~~ said...

mesti lar.... nak main ngan mY Black Secret adalah utama

AFIF-SAN said...

aritu ade kat lumut, nape xajak die men?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin