Apr 1, 2009

Grand Prix dalam UTP

The 2009 PETRONAS Malaysian Grand Prix – Formula One Experience at UTP

Macam x percaya yang Kereta lumba F1 ni datang ke UTP tuk wat demo untuk kite semo... Wowww... Memang best... Pertama kali aku tgk kereta tu meluncur laju kat jalan... Smart giler beb.... Sebelum ni takat tegok kat TV jer... Tapi kali ni REAL beb... Thank A Lot to UTP coz give me a very big experience & Memory... hehehehe...

Acara dia x banyak sangat... Disebelah pagi acara kat Chancellor Hall & Foyer ni... Disebabkan diorang letak model ni kat sini, so ape lagi, jom posing... Bukan slalu pun... Sempat gak posing ngan En Anas Finance yang kebetulan ade mase tuh.. hehehe... Nak di bagitau, En Anas ni dah kawen dah... So x yah nak wat gosip liar lak... kekeke...

Selain kat Chancellor Hall ade gak aktiviti kat Parking Lot P4... Diorang wat Go Kart... Sape yang dah register sebelum ni, leh main ngan FREE... Siap dapat survenior lagi... Rugi lak X register...

Ni adalah suasana yang panas terik jam 2 pm... Demi nak tgk Demo F1 depan mate, xkisah lar panas mane sekali pun.. Tetap ku redah... Suasana memang meriah... Tapi kalau nak arap staff & student UTP x yah lar... Mengecewakan... Nasib ade jemputan dak2 sekolah... NAmpak meriah sangat...
Korang still x caye ade F1 kat dalam UTP??? Ni dia aku de buktinyer... Korang leh try tgk sendiri... Kejap jer lar... Name pun F1... Mane de slow... So gambar yang dapat pun kejap & sikit jer lar... huhuhu...

video

p/s: Anyway...anyhow... aktiviti ni memang best...

3 comments:

AFIF-SAN said...

gambar ngan org xde ke??alaaa.....

imMa ~vOguE```~~~ said...

dia xsudi... nak de camne???

AFIF-SAN said...

ahahaha.....bia la..org blagak!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin