Feb 26, 2009

mY Convocation Ceremony

Hehehehe... Dah lapok cite ni.. Tapi tetap menjadi kenangan terindah dan berbangge dapat hidup aku... huhuhu... Convocation day @ PUO... Preparation tuk Convo ni pun leh tahan gak... Dah lar tengah tanam anggur... Duit 1sen pun x masyuk... Pastu sibik nak tempah baju, beli kasut, beli tudung... aihhhhh, pokai jugak lar... Preparation semonyer aku wat ngan kawan baik aku tu yang namenyer Endang S Torina... hehehehe...

Pada Bulan April 2007 di mana aku sendiri x ingat tarikh betolnyer, maka berlangsung lar 1 upacara penganugerahan Diploma aku dalam Civil Engineering. Aku dapat CGPA 3.90... Mencapai matlamat aku... Tapi nak dapatkan Anugerah Pengarah hanye angan2.. huhuhu... Sedih tau... diorang lebih penting kan Aktiviti Koku than akademik... huhuhu... Xde rezki... Alahaiiiii nasib lar ko labu...
Abah ku Pak Yusri...Ngan Mak aku tersayang...
Ni aku bersama adik aku
Aku posing dalam dewan pas amek Album sijil kosong tu... hehehe...
Wan Kering+Zuel+Endang+aku+Katak+Hery
Ini lah dia wajah2 ceria membe2 kelas aku... Dah 4 bulan x jumpe.. Ni baru berjumpa... And sekarang aku x pat pun jumpe diorang ni... Takat sorang 2 tu ade lar...
Nyampah tol konvo ni... Mentang2 x de steady BF bunge pun aku x dapat... huhuhu... Xbunge pun dapat lar coklat ker, teddy bear ker... Keciannyer aku ini.. huhuhu..
Ni si Katak puru... Kawan baik aku gak ni selepas Endang... Kalau nak tau budak ni memang BUAYA darat... Muke memang hensem, tapi x leh pakai... Semo awek dia ayat... Yang pelik tuh semo dapat jer.. Ntah jampi ape dia ni... But as fren dia memang baik... Walaupun kenal dia start Sem5 & 6 jer tapi kitorang memang kamcing...
Puteri kayangan yang comey2 & yang paling comey adalah +A.K.U+ heheheh... Konvo kami ni kena pakai baju tema putih or cream... Tu abes duit aku tempah baju...
Aku ngan Endang Fatizal Bt zainal Abidin... Kawan baik aku nih... Baju kitorang same fensyen.. Takat reben jer lain2... heheheh... Kalau nak tau kasut pun same... korang leh scroll kat bawah ni
Inilah Kasut kami... Beli lain2 tapi leh tersame... Sehati sejiwa tol.. Kitorang beli kat Chadstone... Kedai ni jer ade kasut kaler cream yang cantek.. Tapi siyes aku nak gtau bahawa kaki ku melecuh2 kesakitan sebab kasut ni... Arap jer branded tapi sakit gak kaki aku ni.. pehhhh...
Sekian saje lar karut marut sepanjang konvo aku ni... Best sebab dapat jumpe kawan2 lame... hehehe... And x best sebab x dapat anugerah... [Sebab ni lar aku malas nak blajo lagi dah..]

5 comments:

MOHD AFIF SALAMI said...

ciannyer xde bf nak bagi die bunge..huhuhu..

AFIF-SAN said...

mase ni chubby, skg da kurus...

Mohd Hafizd said...

1)ensemmmm..tp buayaaaa.ko salah sorang penyokong buaya darat iiittuuwww...muhaha..

2)ah2..ko mcm berisii muhhhhaaaaa [=p]

3) happy convo!

p/s: bnyk tol blog ko neh

imMa ~vOguE```~~~ said...

1) ces pitya... suke2 jer kate aku buaya darat...kalau aku buaya darat pun, aku x mo ngap ko lar.. ko jauh ke labuan... kekeke...

2)mase ni aku senang ati... dok umah besokan badan lar...

3) konvo dah berkurun da.. tapi baru wat review... anyway thankS...

p/s: banyak blog, n semo update.. cek ma memang rajin.. kekekeke

imMa ~vOguE```~~~ said...

to afif bucuk :

dah tau owg xdapat bunge, ape lagi... nanti kena gak bagi kite bunge mase dia konvo lak.. hehehehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin