Apr 21, 2011

My Big Brother Nikah Day...

Satu kenangan yang boleh di katekan memang dah lame lar jugak kerana event ini telah berlangsung pada 10 Dec 2010 yang lalu... Tarikh keramat ni, telah menyatukan 2 dunia iaitu Izham & Azzreena.... Tahniah katAbang & Kak Ipar... Hik3...

Seperti biasa, aku sangat lar malas nak membebel kat sini... Blog Picture jer kan... Semo story berdasarkan gambar ek... Kekekeke...

Debaran penantian.. Jap g dah xdi panggil anak teruna dah... Muahahaha...

...Dekat2 nak nikah...

.... Aku yang tunggu pun berdebar....
Sungguh aku sangat benci ngan tudung aku...



Ni comey kembar... Rasenyer ini abangnyer... (Tapi x ingat lak name kembar) + Yana + Wani

Atok & Cucu
(Atok Chor ngan Yana)

3 Mak Dara Pengintan
(Mak Aneem + My Mum + Mak Itam)

3 Dara Pengintan
(Tirah + Cut + Aku)

Cincin Habib dan Mas Kawen...
Duit mas kawen di design oleh Mak Chor

Tepak sireh
Di sponsor oleh Mak Chor jugak...

Ececece...

Upacara batal air sembahyang...
Best tol mase ni...
Siap ade director untuk semo ni...
Dan lagi best director nyer adalah Tok Kadi berkenaan...



Family di Kedah

Family Ipoh
(Pakai baju tema GOLD.... Abah pakai baju Kak yuta kawen dulu... Hahaha...)

2 comments:

C'Chanteque Maness said...

lambat btul ko update abg ko kwen nie...aku rse abg ko kwen dlu br tiam..tp tiam punye udpate dlu..busy bebeno gamaknyer...hihi

Imma Yusri said...

kekekek... aku malas nak edit.. baru2 ni aku rajin... kekeke.. tp pape pun mmg tiam kawen dulu bru aang aku.. tp beza 2 minggu jer lar... hohohoh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin