Feb 21, 2011

Selamat Pengantin BARUUUUU Tiam...

Selamat Pengantin baru my Lovely BFF iaitu Puan Athirah & suami tercintanya En Johari.... Walaupun dah berbulan2 yang lalu mereka di ijab kabulkan, kire pengantin baru lar jugak... kekekeke....

Sang Arjuna dalam perjalanan dalam menemui Tuan Puterinya...



Lihatlah kedua mempelai yang bakal di sandingkan di atas pelamin yang di tempah khas di Butik D'Aida kat Tasek sane, dekat ngan Tesco Extra... Aku dan Imin teman sekali dalam proses penempahan pelamin dan baju pengantin yang lalu... Kami juga merupakan pengkritik tegar untuk beliau... kui3


Semo orang H.A.P.P.Y.

.
.
.
.
.
.

Dan yang palin happy adalah kami.... Tahniah Tiam.... Pas Tiam ni sape lar plak.... Rasenyer Cik Fatimah yang dulu sebab tatkala ini beliau sudah bergelar tunangan orang... InsyaAllah...


Puan Pengantin bersama adinda beliau...

Hantaran2

Masa makan beradap

Pengapit jantan iaitu yang berbaju hitam itu pada mulanya enggan untuk join same dalam makan beradap ni.... Siap bergaduh2 parang ngan pengantin lelaki... Tetapi setelah di suapkan dengan Ayam Golek buatan Nan Katering terus beliau senyap....
[pendek kate 2 pinggan jugak dia balun]

Kek pengantin ni aku suke... Cantik dan sedap... Yang ini buatan Kak Feena dari Taman Meru... Beliau telah memenuhi short list untuk My own Wedding Cake nanti.... InsyaAllah....







Selepas ini kite penuhkan mase dengan aksi2 gedik Pengantin Bersama tetamu....

Kawan yang same lagi nampaknyer....


Dan last... Ini dia kami geng 5 sekawan.... Kui3....
Ape lar Yem, muke aku jugak yang ilang....
Anti - YEM..... (Muahahahaha...)
Untuk pengetahuan semo, juruphoto yang diambil oleh Puan Tiam adalah Classmate teknik aku iaitu YEM... Cantek siut gambo dia... Aku sudah tergoda...
Mr Yem, be ready for me...
Aku mau diskaun besau k....
Ok dah abes......
[Next post..... Tunggu lar NEXT wedding....]

5 comments:

C'Chanteque Maness said...

aku tggu gambor kawen ko..xmo gmbo kawen kwn ko..hihihi

Mohd said...

hahaha..banyak2 gambo..the last picture la yg paling smart..cantekkk..^^

Athirah Rahim said...
This comment has been removed by the author.
Athirah Rahim said...

Hehe.. tq izhatul. you are a good friend of mine.

wehh mana dpt gambr hantaran aku yg byk2 ni? aku xde pun gambr ni. nanti bg ye. huhuuuu...

Imma Yusri said...

huda : ececece... sabor yer... ker ko nak tgu gambo kawen BFF iaitu cik bebal??? hahaha

dee : tu kena puji abg yem lar... tp yg paling cantek mesti lar cik gedik... kekeke

tiam : same my dearest fren.. heheeh
gambo tu aku dah kasi semo kat ko ritu,... byk sgt pic, mesti dah terlepas pandang... hohoho

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin