Nov 24, 2009

Tomey Sungguh Prince of Yanti & Syawal

Tomeynyer anak Kak Yanti & Kak Syawal... Kedua2 baby yang bakal jadi Prince Charming 1 day ini baru jer di lahirkan. Nak kate baru idak ler. Tapi mama diorang still dalam pantang, baru lagi lar... hehehe... Saje wat preview sal 2 org Prince ni. Comey sangat2.

Nape saya x wat untuk anak sendiri??? Nak preview camne, anak pun xde. Bukan anak pun xde, laki pun xde. Ntah di manakah bakal suami ku.. huhuhu...

Terdapat beberapa persamaan untuk kedua-dua baby di bawah ni
  1. Yusuf Aqil & Muhammad Danish anak 1st bagi kedua2 ibu ini
  2. Dua2 ni Anak Lelaki... Perkasa tuh
  3. Dua2 mama diorang keje kat UTP same department (EE)
  4. Dua2 dilahirkan pada tahun 2009. Nanti leh sekolah same2. Mane leh, dua2 dah dok jauh..
  5. Kedua-dua mama diorang ni follower my blog... hehehe
  6. Tu jer kot...?????
Ok sekarang kita perkenalkan satu persatu si Tomey ini...~~~~

Yusuf Aqil b Mohd Najib
~~ Ini anak kak Yanti & Abg Najib ~~
Muhammad Danish Ziqri b Bahtiyar
~~ Ini anak Kak Syawal & Abg Bahtiyar ~~
Bile lar akan tibe masanya untuk aku merasai semua ini. Teringin jugak... Huaarrgghhh..!!!

5 comments:

C'Chanteque Maness said...

Wah..nmpknya Cik Imma kita dh xsabar2 dh nie...hik3
Semoga Cik Imma kita nie cepat2 bertemu dgn calon hatinya...wink~~ ^__^

imMa ~vOguE```~~~ said...

huhuhu... teringin tu mmg teringin, tp xde rezki lg lor huda... huhuhu...

RiaNa said...

ooohhh..glemer baby I..hehe..
eh..pembetulan....i'm no longer in UTP laaaaaaaaaaaaa..hehe

imMa ~vOguE```~~~ said...

baby u mmg sepatutnyer fofular... sebab comey sgt... hehehe... alaaa kak yanti ex-UTP... bole lar dikatekan warga UTP gak walaupun dah pencen... kekeke

C'Chanteque Maness said...

Hehehe...sabar cik imma..sampai ms nnt ade la tuh...=)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin