Dec 14, 2010

Finally ur Status Changed ^^

Tanggal 5th November 2010, termaktub lar 1 sejarah dalam Geng kami di mana salah sorangnyer dah tukar status da... Ermmm... 5 sekawan kini akan jadi 4 sekawan sebab yang sorang ni bizi berkepit ngan laki... Hohohoho...

...Miss Tiam convert to Mrs Tiam...

Anyway, congrat dear... Hope ko akan bahagia Dunia dan Akhirat dengan Suami tercinta... Aminnnn....

Wajah Tiam tatkala beberapa saat lagi nak tukar status... Ape nak komen ek??? Gemuruh ker??? Xjugak... Meloncat2??? X jugak... Dia dok diam2 jer... Pendek kate -No Komen-

Adat lar, bile time2 camni, pihak ponpuan hanya mengintai sang Arjuna dari tirai2 langsir jer... Kekekeke... Yang ngitai ni adalah tetttt... Kot2 leh terjumpe Sang Teruna... Mene tau... [Tetttttt]


[Fana mententeramkan Tiam...]

[Aku terima nikahnya......]

Akhirnya terijab kabul gak diorang... Nengok muke, dah berseri2... Adakah anda pasan, tadi monyok jer... Aiseh, orang dah jadi bini orang, sape x happy... Bile ek turn aku lak???? Muahahaha.... MySpace


[Bukan pengantin saja ceria... ]

[Aisehhh]

Bab2 cium ni yang aku lemah ni.... Bukan main lagi... Di sini aku dapat belajar 1 menda... Bile anda pakai tudung yang ade awning sebegini, sedar lah bahawa Suami anda ini agar sukar nak mencium dahi anda... Siap kena gunakan skill pemanjangan mulut ala action karmen, baru lah tertunai hajat.... Pada bride to be, nak senang cium, pakai jer tudung Yuna... Hohoho...

Ok sambung ke kat luar punyer photoshoot ngan Yemm.... Gambo de kat Facebook.. Aku lupe amek... Padan muke aku... MySpace

4 comments:

C'Chanteque Maness said...

haih..bile la turn cik imma kn..hihihi

Imma Yusri said...

aku tunggu ko dulu kot... kui3

Athirah Rahim said...

wehhh thanks sebab buat satu entri khas untuk aku. sangat terharu wehh... huhu... nanti nak gambar yang dah edit ekkkk.. bleh aku print huhuuuu...

weh ko edit pakai potoshop ke?

Imma Yusri said...

tiam : alaa yg edit ni ade watermark aku.. mesti ko x suke punyer. huk3.... haah, aku pakai photoshop.. tp kuno punyer lar... yg latest edition aku lum install.. kekeke

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin