Sep 24, 2010

Iftar ngan Geng TCS

Aduhhhh 2 hari aku siapkan posting ini... Giler wehhh.. Nyampah aku.. Dah elok2 edit gambo, aku leh x sedar yang saiznya besau bebenor... Memang giler lar aku... Nasib x menjerit2 menghoyan...

Ni makan2 ni adalah pada 29 Ugus 2010 bersamaan ngan 19 Ramadhan 1431H... Besoknya kite dah leh rajinkan diri wat Qiamualail.. Insyaallah...

Sebelum tu, jom kite balun dulu... Kat mana kitorang pergi ni??? Kitorang berbuka kat Restoran Cheng Ho... Kat Greentown.. Tapi ini kedai banglo tu ek... Kalau kedai kat Corner Lot, xdak buffet... Sini jer ada... Memandangkan Geng2 aku ni layan Cheng Ho, jadi Cheng Ho lar menjadi pilihan kami... Lesap RM25 sorang... Uhuhuuuuu....

Karib kerabat Iftar...
'Cik' (Single & available) 'Puan' (Tunggu mase jer tuh... kekeke)


Sementara menunggu berbuke, jom kasi GEDIK2 dulu.....


~~~~~Gedik part 1


~~~~~Gedik part 2


~~~~~Gedik part 3


~~~~~Gedik part 4

(Puan kat atas ini bukan menggedik... Tapi meng'ayu'... Disebabkan Puan kat atas ni kasi GIFT kat bawah ni, jadi mane leh cakap bukan2 kat Puan ni... Kena amek hati elok2... tui x???)

[Kreadit to Puan Wani.... Mekaseh yer... Cumey teddy dalam tuh...]

Penantian kian terasa. Bertambah dugaan lagi bile dah amek semo lauk... Siyes, kami sangat2 lar tamak... Walaupun salah sorang dari kami bukan pose pun, tapi kalau tamak bab makan, jangan dipersoalkan.. Minta ampun & maap yer...

Dan APABILA azan berkumandang, makan masuklah Azan Maghrib (Bersamaan) tibalah masa berbuka... Mase berbuka xdak gambor... Menggelepor nak kejor makan...

[Makanan yang di hadapkan... Licinnnnnn~~~~]





TADAAAAAAA.....~~~~~~~~~~



~~~~Persoalan demi persoalan timbul.... Sape makan ni wehhh????



~~~~~~~~~~~~ Yang nyata aku x terbabit... =|


Tengok pinggan Cik Gedik.... Makan sampai habes, baru leh dapat Suami Soleh... Insyaallah... (kui3...)


Ok Jom semayang Mahgrib kome.....

3 comments:

C'Chanteque Maness said...

hoho..hebat gak la korg nie..
tgk bdn cekeding2 jeh sume..
tp nafsu mkn tuh...huhu~

yg single & available tu..pk 10x jejaka2 diluar sane tgk korg mkn...hehehe =P

Imma Yusri said...

hahaha... kadang2..lagipun dah bayor.. biar makan sampai berbaloi... kekeke...

Athirah Rahim said...

yeh yeh! cik imma dah menyiarkan aktiviti ramadhan kita! ehehee i likeeee!!!

bila nak bg gambar ori? hehe..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin