May 20, 2009

UTP's Team Building 30th

Dah lame dah menda ni berlaku... Mase aku awal2 kerja lagi... That's mean mase tahun pertama aku kerja kat UTP ni... Kitorang punyer trainning ni 5 hari... Start 31/7/2007 hingga lah 3/8/2007... Biasa lar kalau mula kerja mesti company akan anta korang ke trainning... Trainning yang nak menaik tarafkan tahap loyalty anda pada syarikat... Perghhh ayat poyo tol.. huhuhu... So as usual UTP akan anta staf2 yang terlalu BARU like mE and staff yang terlalu tua [Cam Sham Bapuk dalam gambar bawah ni] ke Teluk Dalam Pulau Pangkor... Hotel taraf 4 bintang kitorang duduk wehh... Beshhhh... Macam biasa, ade aktiviti dalam kelas... And ade jer aktiviti kat luar... Wat 2 hari permulaan memang borink wooo... Asek dalam kelas jer... Asek briefing jer... Ngantok... Tapi x kurang jugak bestnyer sebab cikgu2 kami tu kreatif ngan idea2... Gambar ni mase aktiviti untuk cipta NAMA KUMPULAN, LOGO AND KEROGRAFI yang melambangkan group kitorang... besh kan... Ada 3 group... so ade 3 aksi pelik2.... hehehe...

Kalau makan x yah nak sembang lar.. memang makan besor jer... Panat memang penat kat sini... Tapi di'COVER' ngan makanan yang secukupnyer... balik2 UTP tembam jer semo..
Aktiviti PALING BESH mestilah 'Paint Ball' @ Pain Ball... Sakit weyyyy kalau kena tembak.. huhuhu... Mana x besh nyer... inilah kali pertama aku main mendalah ni... Memang adventure... Main tembak2 kat bukit weyy... Pastu serang rumah lak... Betol2 cam askar... beshhhh...
Mane aku???
Ini antara tenaga pengajar kat sana... Ade 3 orang yang tidak berkenaan disini.. (^_*)v
Ini pose kat depan Swimming Pool Hotel... Sape Cameraman ni??? Mesti lar Bro Deck bersama2 kamera power dia tuh...
Wajah ceria sebelum balik...
TEAM BUILDING 30th

1 comment:

AFIF-SAN said...

ni dah tgk dah aritu..tp xsempat komen...cam best je, siap tgelak2 lagi ade plak upload gambar tkangkang..hakhak...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin